Rektorns blogg om livet

En blogg som handlar om mig C. Rektor till yrket men det är bara en liten del av mig. Jag är också mamma, mormor och fd fru. Medberoende till en alkoholist, min fd man. Livsnjutare, tänkare och ytlig, och en massa andra saker som kommer att visa sig i de olika inläggen. Detta är helt enkelt ännu en vardagsblogg 😊

Semesterlunk...

Publicerad 2019-07-01 20:00:53 i Inredning, Medberoende, Rektor, Semester, arbete,

Vad gör ni när ni har semester?
 
Alla mina vänner är utanför stan den här veckan så jag får roa mig helt på egen hand... Men som ni redan vet så har jag inga problem med det! :)
 
Igår var vädret fint, varmt och soligt, så jag åkte till ett av mina favoritställen på jorden, Gålö Havsbad. Var framme i bra tid så fick en fin plats på klipporna! Låg där i solen och läste, slöade, lyssnade på vågorna och kunde inte se mig mätt på alla fina omgivningar!
 
Bildresultat för gålö Havsbad
 
Runt 15-tiden fick jag dock ett telefonsamtal som ruskade om mig lite. En nära ringde och var väldigt ledsen, mådde inte bra... Gjorde ont i både själ och hjärta....
Efter en stunds samtal lugnade dock den akuta ledsenheten ner sig och vi kunde föra ett fint smatal under en längre stund. <3
 
Idag har vi bara hörts på Messneger. Inte alla mina meddelande som gillas, tror jag.... Tränar på att absolut inte gå in i mitt medberoende och försöka fixa och trixa åt en annan människa. Läser och försöker komma med kommentarer som gör att personen får tänka och handla på egen hand. Inte alltid lätt.....
 
 
Bildresultat för medberoende
 
 
Idag har det varit ostadigt väder. Soligt men inte varmt, blåsigt och på eftermiddagen ett par riktigt rejäla regnskurar. 
 
Hade tänkt åka till Sköndal idag, hänga på den fina bryggan där men avstod på grund av vädret.
 
Fixat lite hemma istället. Köpt några fina saker på Marketplace, Facebook, i veckan och möblerade och ordnade med det på förmiddagen. Blev bra!
 
En fin bordslampa som jag placerat på en byrå jag har. En hylla att ha på balkongen. Ska "bara" köpa lite växter ha på den. Men det får bli nästa vecka för över helgen ska jag åka till barn och barnbarn.

(null)

(null)

 
Startar redan på onsdag för att svänga förbi "en vän" i Västerås på kvällen. Det vankas bubbel, middag, fotboll och övernattning. Ser fram emot det trots att det  var något jag aldrig i hela livet tänkt göra......
 
Har varit tvungen att jobba lite under dagen också, fast jag har semester. Gör dock inte så mycket en sån här dag. Har flera vakanta tjänster och måste få tag i folk till hösten. Fick dessutom en uppsägning till idag. 
 
Ingen av de som sagt upp sig kommer jag att sörja.... Inte alltid enkelt att "överta" en annan rektors personal... Bra att få rekrytera sin egen personalgrupp. Men nu räcker det för tillfället! Behöver tillsätta innan det kommer fler uppsägningar!
 
Jag förstår att folk säger upp sig! De verkar vana att få göra lite som de vill men se det passar inte mig! Jag vill ha ordning och reda. Folk som passar tider, hör av sig när de är frånvarande och arbetar när de är på plats!
 
Nej mina vänner, nu ska jag stänga ner här och ägna resten av kvällen åt tv-serie på Netflix och senare en roman!
 
Bildresultat för netflix sons of anarchy
 
Sköt om er så hörs vi av! <3


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela