Rektorns blogg om livet

En blogg som handlar om mig C. Rektor till yrket men det är bara en liten del av mig. Jag är också mamma, mormor och fd fru. Medberoende till en alkoholist, min fd man. Livsnjutare, tänkare och ytlig, och en massa andra saker som kommer att visa sig i de olika inläggen. Detta är helt enkelt ännu en vardagsblogg 😊

Semester och likgiltig....

Publicerad 2017-05-27 18:56:22 i Allmänt,

Är på Cypern med min allra närmaste vän! Vi har underbara dagar, de är långa, varma, soliga, avkopplande! Allt en semester bör innehålla!

Det är skönt att resa med någon som tänker likadant och tycker om samma saker😊👍🏻!
Vi tillbringar dagarna på stranden, äter lunch där, dricker kaffe på em och äter middag i hamnen. Många goda sallader har det blivit! 😊

Ikväll har vi varit på ett stort Mall och shoppat. Ser verkligen fram emot sommaren och att få klä mig fin 👗👠

Igår messade jag lite m T på kvällen. Han var i "vår" gamla hemstad, ska på klassfest idag. Igår skrev han att han satt på balkongen hos en kompis och då förstod jag att han inte var eller skulle förbli nykter. Och mycket riktigt.... messen gick från vänliga, kärleksfulla till att jag kunde välja mina vänner istället för honom.... och ja, så blir det. Ingen av mina vänner är svartsjuk eller kontrollerande. Valet är enkelt!

Känner mig likgiltig inför T just nu. Vi behöver inte ses mer. När alla papper på att han tagit över lånen för vår gemensamma lägenhet är klara skickar jag mina nycklar till honom. Hoppas att allt är klart när jag kommer hem igen!

Upplever just nu en frid i själen och att mitt liv är det bästa jag kan ha! Så tänker jag fortsätta att ha det!❤
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela